понедељак, 21. март 2011.

Acai bobice dijeta

 Osnove dijete

Tu nije pravi određene acai bobice ishrani, već dijetu koriste akai bobice u vezi bilo koji drugi gubitak težine planiraju oni više vole da prate. Često je uparen sa debelo crevo čišćenje proizvod ili sa drugim hranljivih sastojaka koji se kaže da poboljša gubitkom telesne težine.

Acai Bobić je prvenstveno promovisan za njegov antioksidativni efekat, koji veći od ostalih namirnica koje su visoke u antioksidantima kao što su borovnice i crvenog vina. Zagovornici tvrde acai Bobić ishrani da ovi antioksidansi će poboljšati opšte blagostanje i vitalnost koja će podržati gubitak težine.

Acai bobica je takođe rekao da su mnoge druge pogodnosti koje uključuju poboljšanje varenja, čišćenje i detoksikaciju tela, jačanje imuniteta, podržava zdravlje kardiovaskularnog sistema, povećava mentalne jasnoće, jačanje vida, smanjenje nesanice, i usporavanje procesa starenja. Nisu svi od ovih zahteva mogu biti podržani od strane naučnih istraživanja i mnogo od ovih mogućih koristi spekulacije u ovoj fazi.

Što se tiče efekata na acai Bobić mršavljenja, promoteri ishrane kažu da bobica ima kombinacija esencijalnih masnih kiselina, amino kiselina i fitosteroli koji rade u glas da se poboljša metabolizam, poboljšati probavu i smanjuje apetit.

Vežbe-Preporuke
Ne postoje posebne vežbe i preporuke.

Troškovi
Asai beri dodaci su dostupni kao kapsule, u prahu, pire ili sok. Cene u rasponu od oko $ 40-80 mesečno u zavisnosti od doze koja se uzima.

Prednosti
Naučna istraživanja podržava neke od zdravstvenih tvrdnje vezane za acai bobice.
Visoki antioksidansi mogu smanjiti rizik od bolesti najčešće povezane sa starenjem, kao što su kardiovaskularne bolesti i rak.
Antioksidansi su korisni za dijetu, koji su fizički aktivni, jer neutrališu slobodne radikale koji se proizvode tokom vežbanja.
Mnogi su prijavili dijeti smanjenje apetita i veći nivo energije.
 
Nedostaci
Postoje mnogi izveštaji o prevare sa prodajom sajtova inferiorne proizvode i obračuna kupaca za 'besplatno suđenja "od acai bobica proizvoda.
Tvrdnje za efekte mršavljenja i bobice su neosnovane.
Ne ohrabruje neku dijetu da napravi promene načina života.
Podržava ideju brzo popraviti pristup mršavljenja.
Može biti skupo.
 
Zaključci
Acai bobice ima neke važne prehrambene prednosti, ali je konzumiranje asortiman svežeg voća i povrća i drugih namirnica koje su visoke u antioksidanata, moguće je da se reprodukuje kao unapređenje ishrani unos.

Ako dijeti gubitak težine iskustva na acai bobice dijeta će biti zbog sledećih efekata istovremeno kalorija dijetu, nego zbog posebne efekte asai beri. Akai bobice dodaci mogu da podržavaju opšte zdravlje i blagostanje, a da dijete što sokova na tržištu kao što je acai to, ali ne može se koristiti kao jedini faktor za uspešan gubitak težine.

Ako odlučite da isprobate acai bobice se preporučuje da pronađu kvalitetne renomiranih i da to vide kao dodatak u vaš program mršavljenja, a ne glavni fokus plana.

Нема коментара:

Постави коментар