понедељак, 28. март 2011.

Kako uzivati u caj od asai bobice


Prvo ćete morati da pronađete mesto za dobiti vaše acai bobicečaj. Možete da proverite svoju lokalnu prodavnicu zdrave hrane i ako ne vidite nešto što želite Nemojte se plašiti da ih zamolite da naručite nešto za vas. Prodavnice su često veoma otvoren za naručivanje proizvoda sa posebnom i ako to znači čuvanje svoje mušterije srećnim.

Pronalaženje dobrog lokalno acai proizvodi mogu biti veoma veliki izazov, tako da je često lakše da naredi mreži. Online naručivanje vam daje pristup širem različitih proizvoda, previše. Budite sigurni da bi par dodatnih kutije imaju pri ruci.

Kada imate akai bobice  čaj možete da počnete da ga uključuje u svoju dnevnu rutinu i žetve zdravstvene koristi od ovaj neverovatan proizvod. Vi ćete želeti da krenete od ključale vode i postavljanje nekih čaj torbu u Nici krigla. Sipajte ključale vode preko čaj torbu i pustite ga za strmo jednu do dve minute, ili koliko god uputstva da kažu na kutiji od asai bobice čaj. Proverite da li ste masku svoju šolju čaja dok je Namakanje da zadrži korist. Možete skuvati do pojedinačne čaše jer su oni potrebni ili da se pivo veće serije i uživati u njoj tokom dana, kao ukusno i hranljive ledeni čaj. Ukoliko želite možete i da zasladite svoju acai bobice čaj sa medom ili jednostavno uživati svežeg ukusa sve na svoje.

Нема коментара:

Постави коментар