понедељак, 28. март 2011.

Sta traziti u proizvodu od acai bobica


Acai bobice je poznat po svojoj hranljivu vrednost za duže vreme. Prvi je otkriveno pre više hiljada godina od istorijskog Amazona plemena. Sada je vest o korisnosti ovog jagodičastog proširila širom sveta.

Karakteristike efikasne proizvode

Asai bobice proizvodi su potroši i po svom ukusu i za hranljivu vrednost. Bilo da je sok, šerbet, pustinja jelo ili koktel određene standarde da svaki proizvod jedinstvenim. Najbolje proizvode na tržištu stekli su danas prepoznatljiva po bar većina sledeće atribute:

    Najefikasniji suplementi su oni koji su 100% organski. Oni takođe mogu biti proizvedeni u skladu sa standardima proizvodnje košer. Metode koje se koriste da raste kbok useva za proizvodnju korisnih proizvoda uključuju pažljivo pridržavanje veoma strogi protokol. Preciznije, bez pesticida ili herbicida su korišćeni. Nether imate bilo kakvih štetnih sintetičkih đubriva se koriste tokom procesa raste.

    Acai proizvodi koji se prodaju su danas bere koriste etičke prakse. Preporučuje se da izaberete proizvode koji ne koriste pregršt metoda uklanjanja ovog voća sa drveća. Takođe se preporučuje da potrošači kupuju od firmi koje vrednosti očuvanje Brazilski Amazon prašuma.

    Znajući alkalnosti određene dopune mešavina će pomoći. Alkalnost nivo sokova, ekstrakti, prah, ili Pulps kreirane na osnovu ovog bobica će pomoći proizvode sposobnost odredi svoju sposobnost da se bori protiv formiranja i širenje svih vrsta štetnih radikala i abnormalne ćelije.

Prema nekim studijama, viši nivo alkalne određeni proizvod više antioksidansa-potentni je to. Ovo će pomoći da odredi njene ukupne sposobnosti da se bori protiv bolesti, raka i bolesti.

    Pokušajte da traže kombinacija sastojaka koji su potpuno prirodni. Voće kreacije najviše preporučuje su one koje sadrže samo prirodne zaslađivače i ne obrađuju šećera, aditiva, konzervansa .

1 коментар: