четвртак, 17. март 2011.

Akai bobice i kupovina

Proverite sta je to USDA organski sertifikovan acai: Proizvodi koji su USDA Certified Organic imaju za cilj da osigura potrošače da kupuju organske hrane proizvodnju, preradu, kao i sertifikat da budu u skladu sa nacionalnim organskim standardima. Ovo je veoma važno, jer ako ste kupovinu acai proizvod koji je ne-organski, to može da sadrži štetne pesticida i toksina. Asai proizvodi koji su hemijski i konzervans besplatno će vam dati maksimalnu korist. Međutim, akai proizvodi koji nisu organski može da izazove više štete nego koristi. Potražite USDA ORGANSKI etiketu pre kupovine BILO acai bobice proizvoda.

KOSHER SERTIFICIRAN: Neke kompanije idu korak dalje i dobiju Acai proizvod Košer sertifikovan kao dobro. To dodaje još jedan sloj kontrole kvaliteta koji osigurava da dobijate najvišeg kvaliteta acai sok ili kapsule dostupni na tržištu danas. Košer sertifikat nije lako - možete videti ovde na zahteve OUKOSHER.ORG sajtu. Amazon Thunder je jedan od samo bobice asai proizvoda na tržištu koji su sertifikovani Košer

Bez šećera: Pogledajte Acai sok da ne sadrži dodatkom šećera, vi ne želite da se šećer u beri iz očiglednih razloga i zato što je šećer # 1 uzrok zapaljenja i berije antiinflamatorno. Acai bobice ima visok nivo antioksidanata, a vi ne želite ništa drugo tamo da bi kompromis visok nivo ORAC. Takođe Acai je povezan sa borbi protiv leukemije. Rak hrani isključivanje šećera.

Bez konzervansa: Proverite da li Asai kupujete apsolutno nema konzervansa. Prilikom kupovine bilo kog proizvoda zdravlja, ponekad koristi mogu biti poništena od strane konzervansi koji se dodaju proizvodu.

Staklenih boca: Proverite da li acai pulpe sok kupujete dolazi u staklenoj bočici i nerazjašnjene i nefiltrirane. Bilo Acai sok kaša proizvod koji se pakuje u plastične flaše će izazvati plastike leechujete bez obzira na ono što vam kažem. Sokovi koje su stavili u plastične boce moraju biti toplo popuniti na visokim tempereratures da ubija bakterije i Micros i da santize bocu. Acai samo proizvode koji su prihvatljivi u plastičnim bottlesand ovom plastike mora da bude čvrsta plastika se kapsula i labave u prahu.

Potrebno je uraditi sledeće: Proverite da li Acai proizvod koji kupujete je Nefiltriran da održi celinu acai pulpe i voće.

Debljina: Istina, autentično acai je debela - nema vode doda, bez šećera, bez konzervansa, bez natrijuma, samo čist organskih acai pulpe.

ORAC nivoa: Potražite acai sok koji ima najmanje 3000 ORACs po jednu porciju unca. Kiseonik radikalne Absorbance Capaciti (ORAC) je metoda merenja kapaciteta antioksidanata različitih namirnica. Ako Acai firma ne pominje ORAC nivoa njihove kbok, to je verovatno zbog toga što je njihov nivo veoma nizak. Visok kvalitet Acai proizvodi imaju visok nivo ORAC.

Da li je u prodaji: Nekretnine bobice kompanije prodaju svoje proizvode u prodavnicama - lažne "probni period preduzeća" prodati samo na mreži, jer nisu legitimne dovoljno da svoje proizvode u velikim lancima p i drugi koji nose acai.

Pasterizacije: Acai mora da bude pasterizovano ili bar blic pasterizovano da ubija bakterije i mikrobe. Svako ko sugeriše da se prodaje nepasterizovanog kbok ne govori istinu nije dozvoljeno od strane FDA, pa čak i ako je ne želite da ga konzumirati, jer i bakterije će biti previsoka i pasterizacija je ono što ubija mikrobeisključen. Kada je pravo pasterizacije vrši na temperaturama pravo kbok će ostati nepovređen. U stvari, kada zamrzavanje sušenog praha je napravljen od pulpe pire, celuloze pire mora da bude prvi pasterizovano ili flash pasterizovano da ubijemo mikrobe a onda je pretvorena u zamrzavanje sušenog praha.

Нема коментара:

Постави коментар