понедељак, 21. март 2011.

Neispricana istina o acai bobice

Antioksidansi

Svi znamo da anitokidants su korisni za ljude. Postoji tona studija koje ukazuju antioksidansi mogu da poboljšaju zdravlje, pomoć bolest izleči, pa čak i promovišu duži život. Ako ne mislite antioksidansi su dobra stvar, možda i prestanu da čitaju, jer smatram da koristi svoje stvari.

Postoje 2 argumente ovde. Pristalice Asai bobica kažu da su najveći izvor antioksidanata od bilo koje hrane. Protivnici suplemenata akai bobice kažu da nisu ništa bolji od crveno grožđe. Ko ne govori istinu?

Prema OracValues.com, Liofilizirani acai bobiceredovima 6. iza začini karanfilića, cimeta i origano, kao i trave i sirak ruj. Acai je samo jedan koji se široko koristi kao dodatak zdrave hrane. Rekao bih da u ovom slučaju to je acai bobice protivnika koji vas zavaravaju.

Za ovaj jedan, moram da kažem da acai bobice je legitiman.

Ektremni gubitak tezine

Jedna od najvećih stvari koje su pristalice acai bobice koristi da bi narodima pažnju je da tvrde da će to dovesti do brzog, čak i ekstremnih, gubitak težine. Acai protivnici kažu da je potpuna laž i ne postoji dokaz o mršavljenja.

Asai bobice su visoke u antioksidanata koji bi trebalo da se osećate bolje i da vas više aktivan. Ovo će sagoreti više kalorija i može da dovede do gubitka težine. Oni su takođe visoko u vlaknima koja može pomoći vašem telu reguliše i takođe dovesti do gubitka težine. Postoje čak i izveštaja da deluje kao apetit suppressant tako da može da jedete manje. Uz to je rekao, apsolutno ne postoji ništa dokumentovano da potkrepi bilo kakav gubitak težine, a kamoli ekstremnih mršavljenja.

Dok akai bobice dodataka može učiniti zdravijim i biti deo ukupnog programa mršavljenja, nema naučnih dokaza da je podrže.

Ako se govori Acai bobice će da gubite težinu sve od sebe, verovatno se zavaravate.

Нема коментара:

Постави коментар