четвртак, 17. март 2011.

Acai sok i pomama za njime


Acai sok svuda - poznate ličnosti su piju i jedu akai bobice, lekari ga preporučuju i naravno tona kompanije su u poslovnim da iskoristi van acai bobice.

Asai plod se moze uglavnom naći na plažama Brazila i Perua.Pre nekoliko stotina godina Brazilci su počeli da zanju akai bobice u pokušaju da se prevaziđu nestašice hrane. Oni su prvobitno su iscedili sok iz voća Acai i pravili crveno vino.


Acai sok se smatra da ima između 10 i 30 puta više antioksidanata nego grožđe, nar, pa čak i borovnice. Zbog široke vitamina, amino kiseline, minerali, omega kiseline, i druga svojstva,akai sok se kaže da je jedan od najvažnijih nutritivnih bobica na planeti.

Zbog fame, postoji mnoštvo kompanija koje pokušavaju da zarade na popularnosti acai sok. Zato morate biti pažljivi i stvarno uradite domaći zadatak kada se istražuje kompanija koja proizvodi acai. Pokušajte da saznate šta su njihovi standarda kontrole kvaliteta su, kako za proizvodnju sokova, i pretraživanje interneta za negativne informacije o kompaniji. Svaki put zdrave hrane dostigne ogromne popularnosti kao akai bobice, uvek ćete videti dosta beskrupulozni poslovnih vlasnici koji dolaze iz drvenarija da uzme svoj novac. Stručnjaci kažu da je najbolje da potražite firma koja ima izuzetno visok kvalitet standarda kontrole, sertifikovani organski, pa čak i sertifikat košer. Kontrola kvaliteta je ključ za efikasni Acai sok i bez njega plaćate obican sok, a vi ne dobijate obecanu  korist od asai bobica.Zato pamet u glavu i pazite kada zelite da kupite acai bobice jer cena moze da bude razlicita a i dostava na kucnu adresu je diskutabilna...

Нема коментара:

Постави коментар